Senere i år frigiver vi vores årlige årbog, som vi har udgivet i mere end to årtier. Det fungerer som et bibliotek for vores brede vifte af virksomheder og individuelle medlemmer. Som altid tilbyder vi vores medlemmer og venner muligheden for at annoncere i årbogen, og dette år er ikke anderledes.

Du kan tænke over, hvorfor din virksomhed skal annoncere med DTCC i vores årbog, og hvordan det kan tilføre værdi til det. Det siger Peter Waagensen om reklame hos os:

Gennem DTCC er vi i stand til at nå ud til et bredt segment af erhvervslivet, som vi normalt ikke vil nå ud til så mange offentlige kontorer, der giver os en tilføjet og overkommelig platform til indirekte at øge årlige salgsmængder og opmærksomhed

– Peter Waagensen, direktør for B&O Thailand og præsident for DTCC

Et af de vigtigste argumenter er, at din annonce får eksponering over for alle vores medlemmer, som inkluderer nogle af de øverste ledere i Asien. Annoncering i årbogen giver dig adgang til et stærkt B2B-netværk, hvor en tilknytning til DTCC vil give din virksomhed øget troværdighed, hvilket er et af de første skridt til at oprette et betroet forretningsforhold, der senere bliver til et salg.

Men tag ikke vores ord for det. Det siger KIS International School om reklame med DTCC.

Annoncering i DTCC’s årlige årbog er en fantastisk måde at komme direkte i kontakt med danske virksomheder og mennesker i Thailand. At have vores skoles navn synlig i dette bibliotek hjælper os med at sætte os øverste mening i det danske samfund.

– Linda Belonje, KIS International School

Årbogen distribueres bredt til alle vores medlemmer, relevante forretningsorganisationer i Danmark, og i år kan du også hente den på Royal Thai Ambassade i Danmark.

Hvis du er interesseret i at annoncere med os, eller hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på contact@dancham.or.th eller ringe til os på +66 2354 5220. Du kan være sikker på, at vi vil gøre dig til en fantastisk del!